Vår 2010
Slektstreff i Tvedestrand

Det brygger opp til slektstreff i Tvedestrand i mai. Så lurer du sikkert på hvilken slekt det er og hva de har på denne sida å gjøre. Jo det er snakk om etterkommerne etter Gudrun Nilsen (bildet) og Hans Hjalmar Theobald Lydersen. Førstnevnte er fra Tvedestrand og er altså mor til Brynhild (for enkelte "Tante Brynhild") på Ystgården.


I utgangspunktet er det alle barnebarna til Gudrun som er invitert til treffet i pinsa, men blant de 28 som er påmeldt så langt er det også noen oldebarn - og jeg tror sannelig også noen tippoldebarn.
 
Alle disse kan vel være enige om at det var et lykketreff at de to - Gudrun og Hans - i sin tid møttes. Hvor og hvordan det skjedde er det kanskje ingen som vet lenger. Det er blant det man ønsker å finne ut av under møtet i Tvedestrand.
 
Det er Hans Magnus som har gått i bresjen for å få til dette møtet. Det er også laget en blogg for de som ønsker å få eller legge ut informasjon om seg eller slekta. Du finner bloggen til venstre på denne sida. Der finner du også en skisse til et slektstre for både Nilsen/Lydersen og for Ystgaard.